Retourneren

U heeft 14 kalenderdagen de tijd om een artikel te retourneren vanaf de datum dat u het ontvangen heeft.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het ontvangen heeft. Het moet in de originele verpakking zitten en de labels moeten nog bevestigd zijn, samen met de originele inhoud.

Annulering

Indien u uw bestelling wilt annuleren, dient u dit binnen 24 uur te doen. Na deze termijn worden de verwerkingskosten van € 9,99 in mindering gebracht op uw restitutie. Deze kosten coveren de tijd die is besteedt voor het maken van het personaliseerde fanbestand en eventuele administratieve kosten. Het bedrijf is niet aansprakelijk voor onvolledige leveringsadressen.

Restituties

Zodra we uw item hebben ontvangen, zullen wij het inspecteren en u op de hoogte brengen van het resultaat. Als uw retourzending is goedgekeurd, zullen wij het terug te storten bedrag naar u overmaken.

VOORWAARDEN:

  1. Vanwege de aard van dit product (een Mystery box). Bent u zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending.
  2. Aangezien de artikelen worden geleverd met een gepersonaliseerd fanbestand, die niet kan worden hergebruikt voor een andere klant. Zullen de kosten van het maken van dit bestand van de retourzending worden afgetrokken.
  3. De retour kosten worden niet vergoed. Zodra uw retourzending is ontvangen, wordt deze gecontroleerd zoals hierboven vermeld en krijgt u alleen de prijs van het product terug, inclusief de minus voor de gepersonaliseerde fanbestand (€ 9,99).
  4. Indien u een gepersonaliseerd product heeft, kan het niet worden geretourneerd.

Vul het retourformulier in met uw ordernummer en naam, samen met de reden waarom u het product retourneert. Voor het retourneren van uw product dient u contact op te nemen met info@mysteryshirt.nl.

Retouradres:

Mystery Shirt

Luuschweg 2

5926PW, Venlo