Ons verhaal

Mystery shirt is een bedrijf dat begin 2020 is ontstaan door onze passie voor de sport voetbal. Het doel van Mystery shirt was dan ook meteen duidelijk: Jullie net zo enthousiast maken als dat wij dat zijn.

Zoals hierboven aangegeven zijn wij zelf erg enthousiast als het gaat over voetbal, voetballers & voetbalshirts. Daarom willen wij jullie een unieke voetbalervaring aanbieden aan de hand van onze verschillende Mystery shirt boxen! Deze boxen bevatten officiële, authentieke shirts uit een recent seizoen. Het shirt wordt begeleid door een Fanfile, dit is een bestand vol met leuke en leerzame informatie over het door jou gekregen shirt.

De shirts komen uit willekeurige competities dus van Engeland tot China tot de USA je kunt het zo gek niet bedenken! Ben je een geen fan van een bepaalde club/competitie? Geen probleem! Geef in het kopje ''Teams to avoid'' aan van welke clubs/competities je absoluut geen shirt wil ontvangen. Wij zorgen er dan ook voor dat dit niet gebeurd.

Door een Mystery shirt box te kopen wordt jij omgetoverd tot dè clubkenner bij jouw in de buurt. Met als kers op de kaart een shirt waarop iedereen jaloers zal worden.